Skip links

Bootcamp voor bedrijven

Bedrijfsbootcamp is een tool om te investeren in de fitheid en productiviteit van het personeel. Deze trainingen in de buitenlucht zorgen er voor dat er een fit, hecht en gemotiveerd team op de werkvloer staat die beter met elkaar samenwerken. De trainers van Bootcamp de Rijp staan klaar om voor jouw bedrijf Bootcamp trainingen te verzorgen, voor-, tijdens of na werktijd. ‘’Introduceer bijvoorbeeld een VRIJ-MI-BOOTCAMP! ‘’


De locatie bepalen we samen! Onze trainers kunnen ‘op de werkvloer’ langskomen, maar er kan ook gekozen worden voor een mooie bootcamp-locatie in de buurt! Een eenmalige bedrijfsbootcamp, een event, personeelsuitje of wekelijks terugkerende training, wij denken graag mee met het creëren van het perfecte trainingstraject voor jouw bedrijf.


De training is een combinatie van hardlopen, intervaltraining, grondoefeningen, klimmen, klauteren, samenwerken en oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Door deel te nemen aan deze training kun je jouw conditie, spiercoördinatie en explosiviteit verbeteren. De training heeft ook een positieve uitwerking op je mentale welzijn want Bootcamp vermindert stress en helpt je beter te concentreren. Bootcamp is daarom de perfecte manier om af te vallen en daarnaast vinden wij uiteraard de fun-factor ook erg belangrijk!

Voordelen van bedrijfsbootcamp op een rijtje:
Minder ziekteverzuim en daling verzuimkosten
Trainingen direct voor of na werktijd
Dichtbij kantoor in de buitenlucht
Begeleiding van professionele instructeurs
Betere werksfeer door teambuilding
Positief imago van de organisatie
Geschikt voor grote groepen medewerkers


Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over bedrijfsbootcamp of overige trainingen, wij sparren graag over de mogelijkheden.